Kun kuvat puhuvat - kaukoniemiphotography.com

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, on sanonta. Entäpä, kun kuvia on useita kymmeniä? Tähän vastauksen antaa mielestäni loistavasti Kaukoniemi Photographyn uudet verkkosivut, jotka minulla on ollut iloa ja kunnia suunnitella. 

Kaukoniemi Photography on Marjo Kaukoniemen rohkea ja tyylikäs valokuvausyritys, jossa hän on erikoistunut henkilö-, pari, perhe- ja erityisesti hääkuvauksiin. Marjo kyky tuoda tunnetaso esiin kuvissa on ainutlaatuinen. 

Päätös toteuttaa sivut tulivat, kun liiketoiminta oli kehittynyt oikealle tasolle. Projekti eteni tehokkaasti ja avoimesti kommunikoiden. Verkkosivujen kehityksessä erityisenä painopisteenä oli galleriat kuvineen luonnollisesti ja minimalistisuus, joka toimii loistavasti edukseen. Sivuissa on tiettyä tyylikästä herkkyyttä,  mutta samalla selkeää ammattitaitoa. Olen todella kiitollinen mahdollisuudesta rakentaa nämä sivut. Kuvat kertovat todellakin uskomattoman määrän tarinoita. 

Voitte tutustua Kaukoniemi Photographyn verkkosivuihin tästä: www.kaukoniemiphotography.com 

 

Marjo.2.08.png