Toimintaamme ohjaa intohimo ja aidot arvot. Hauska tutustua sinuun.


Tero Hakala - Minun Tarinani

 
Teen tätä rakkaudesta lajiin ja halusta auttaa yrittäjiä. 

Teen tätä rakkaudesta lajiin ja halusta auttaa yrittäjiä. 

Tulen yrittäjäperheestä. Molemmat vanhempani ovat pitkän linjan yrittäjiä. Isäni on toiminut yritysten johtotehtävissä ja äitini kukkakauppayrittäjänä. Siskollani puolestaan on valmennusalan yritys. Voi siis sanoa, että yrittäjyys on tullut minulle melkeinpä äidinmaidossa. Ymmärrän pienyrittäjien arkea ja haasteita. Tämä tausta huomioiden, olen etsinyt oikeaa tilaisuutta luoda omaa liiketoimintaa. Tähän aukesi mahdollisuus, kun pääsin vuodesta 2015 lähtien tutustumaan digitaaliseen liiketoimintaan. Pääsin kosketukseen verkkosivujen kehittämisen ja digitaalisen markkinoinnin kanssa. Tästä syttyi kipinä, alkuun pieni, mutta jatkuvasti kehittyvä. Ohjelmoinnin opinnot saivat sisäisen tulen palamaan ja huomasin, että nyt on jotain, mitä voin tarjota.

Urani on rakentunut vahvasti B2B-myyntiin henkilöstöalalla sekä digitaalisen markkinoinnin palveluissa. Minulla on yli 10 vuoden kokemus B2B-myynnin toteuttamisesta ja johtamisesta.  Kaupallinen koulutukseni, kokemus ja osaaminen verkkosivujen kehittämisestä ja digitaalisesta markkinoinnista luovat sen osaamisen, jonka ympärille Development Maker on rakennettu. Minussa yhdistyy myyntiosaaminen ja digitaalisen liiketoiminnan ymmärrys. Tämä luo ainutlaatuisen kyvyn huomioida yrittäjän tarpeet kokonaisvaltaisesti.  

Minun osaamiseeni voit tutustua tarkemmin LinkedInissä
 


Missio

Madallamme digitaalisen markkinoinnin kynnystä toteuttamalla aidosti lisäarvoa tuottavia palveluita digitaalisessa markkinoinnissa, verkkosivujen- ja liiketoiminnan kehityksessä. Kasvatamme ja kehitämme palveluillamme asiakkaidemme liiketoimintaa.


Visio

Olemme pienyrittäjien keskuudessa  haluttu vaihtoehto palvelujemme toteutuksessa. Palvelumme ovat arvostettuja ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä.


Arvot

Läpinäkyvyys - Palvelumme, hinnoittelumme ja toimintamme on läpinäkyvää ja ymmärrettävää.

Helppous - Meidän kanssa on miellyttävää ja joustavaa tehdä yhteistyötä. 

Lisäarvo - Yhteistyö kanssamme tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. 
 


Development_maker_tietoa_meistä
"If you're walking down the right path and you're willing to keep walking, eventually you'll make progress." 
- Barack Obama