Verkkokauppalla tehostamme sinun digitaalista liiketoimintaasi

Digitaalinen myynti kehittyy ja verkkokauppojen kautta myydään nykypäivänä enemmän ja enemmän erilaisia tuotteita ja palveluita. Haluamme tarjota myös tämän ratkaisun asiakkaillemme. 

Development Maker toteuttaa verkkokaupat Squarespace -julkaisualustalla, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset toteuttaaksesi digitaalista liiketoimintaan.

 
Development_Maker_verkkokauppa
 

Squarespacen verkkokauppa-alustaan kuuluu seuraavat ominaisuudet

Rajaton määrä tuotteita tai palveluita. Voit myös listata tuotteita eri variaatioilla tai tuotekoodeilla (SKU)

Helppoa tuotteiden markkinointia ja kategorisointia. Tuotteiden myyntiajankohdat, tagit ja ryhmittelyt on helppo määrittää. 

Myynnin optimointi. Alusta on mobiilioptimoitu, tyylillisesti muokattavissa sekä mahdollistaa alennukset ja muut tarjoukset.Ostaminen on mahdollista kaikilla laitteilla. 

Edistykselliset tuote-esitykset. Asiakkaiden kokemus tutustua tuotteisiin videoiden, monipuolisten kuvaominaisuuksien ja vertailutuotteiden avulla on loistoluokkaa. 

Kokonaisvaltainen turvallisuus. 2048-bittinen SSL salaus varmistaa, että yhteys asiakkaan selaime ja sinun verkkokaupan välillä on turvallinen. Alustoissa on ilmaiset SSL-sertifikaatit kaikissa verkkosivuissa. 

Joustava maksutavat. Kaikkien yleisimpien luottokorttien lisäksi, verkkokauppassa on mahdollista hyödyntää myös PayPal ja Apple Pay -maksutapoja.

Asiakashallinta. Saat arvokasta asiakastietoa, kuten keskiostokset, tilaushistorian ja muuta. Tunnistat kannattavimmat ja kriittiset asiakkaat.

Tilaus- ja varastohallinta. Verkkokauppa-alusta mahdollistaa tehokkaasti toimitusilmoitusten, palautusten, varastosaldojen ja tilausten hallinnan. Voit myös hallita toimituksia logistiikkayritysten kanssa ja lähettää trackingnumerot ja viivakoodit asiakkaille. 

Kaupallinen analytiikka. Verkkokauppa-alusta tarjoaa monipuoliset ja vahvat analytiikkatyökalut, joiden avulla voit seurata liikevaihtoa, tilauksia, tuotekohtaista myyntiä ja lisää. 

Development Makerin liiketoimintaosaamisella ja Squarespacen vahvalla verkkokauppa-alustalla mahdollistamme sinun digitaalisen myynnin kilpailukyvyn ja täyden potentiaalin haltuunoton. Ota rohkeasti yhteyttä.