EquusMind launchattu Sky Barista!

Tässä Sky Barissa Development Makerin hommia painaessa on kyllä makea fiilis. Hienot puitteet ja ajatus virtaa, kun devaan asiakkaille näyttäviä nettisivuja. En olisi uskonut, että näin kovaa iskee verkkosivujen kehitys, kun noin 1,5 vuotta sitten aloitin näitä rakentelemaan. Tämä on aivan mahtavaa hommaa, kun voi auttaa asiakkaiden markkinointia ja nähdä työn jäljen.

Tänään onkin saatu viimeisin projekti maaliin ja on kunnia esitellä maailmalle EquusMindin uudet verkkosivut! EquusMind on Jaana Hakalan hevosvalmennukseen erikoistunut yritys, jonka ideana on auttaa hevosta ja sen omistajaa löytämään luottamus ja yhteisymmärrys. Jaana tekee hienoa ja haastavaa työtä hevosten kanssa. EquusMindin verkkosivuihin voit tutustua alla! Kiitos Jaana mahtavasta yhteistyöstä!

www.equusmind.fi