Uusia palveluita Development Makerilla

Development Makerin aktiivisuus tässä blogissa on ollut valitettavan hiljaista. Tämä on johtunut perinteisestä yrittäjän haasteesta. Asiakastyö on vienyt aikaa, joten omaan markkinointiin ei ole ehtinyt keskittymään. Tämähän on sinänsä positiivinen ongelma, mutta nyt olen päässyt rauhoittumaan hetkeksi ja keskittymään hetkeksi mitä oikeasti Development Maker tarjoaa ja miten sen haluan viestiä. Olenkin tarkentanut verkkosivupalveluita ja luonut neljä selkeää palvelukategoriaa. Alla voit lukea lisää mitä nämä ovat! 

mountains-2915417_1920.jpg

Yrittäjyydesä ja liiketoiminnassa yleisesti ottaen oikean polun löytäminen on todella tärkeää menestyksen kannalta. Aina ei aurinko paista ja joskus matkan varrella voi tulla melkoisiakin mäkiä vastaan, mutta jokaisella on oma polkunsa! 

Development Makerilla verkkosivujen kehittämisessä on neljä selkää polkua. Näitä palveluja tuotteistaessa, olen halunnut pitää asiakkaan keskiössä ja miettiä miten asiakkaan on helpoin valita hänelle sopivin palvelutoteutus. Olemmekin ylpeitä, kun voin todeta, että Development Maker tarjoaa seuraavia palveluita verkkosivujen kehittämiseen.
Yksisivuiset verkkosivut
Monisivuiset verkkosivut
Räätälöidyt verkkosivut
Verkkokaupat

Näiden palveluiden kanssa on mahtavaa hypätä Development Makerin ensimmäiseen kokonaiseen toimintavuoteen. Tämä ensimmäinen vuosi on ylittänyt kaikki odotukset ja uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa Development Makerilla on ollut mahdollisuus tehdä todella hienoja asioita! 

Lisätietoja verkkosivujen kehittämisestä.
Tero Hakala
0405376976
tero.hakala@developmentmaker.com