Tie huipulle ei ole koskaan suora

Development-maker-ura.png

Tässä on viikonlopulle pieni inspiroiva miete, jota voimme soveltaa niin yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen kuten myös omaan henkilökohtaiseen elämään. Olipa tilanne mikä tahansa, tie menestykseen ei koskaan ole suora. Tavoittelimme henkilökohtaisessa elämässä mitä tahansa tai halusimme kasvattaa organisaatiota, matkan varrella tulee yllätyksiä ja uusia käänteitä. Työkokemuksen taakse sisältyy vaikka mitä tapahtumaa. Minä olen tämän oppinut monen kokemuksen kautta. Sen olen myös oppinut, että aika auttaa suhteuttamaan muutoksen vaikutukset. Asia mikä tuntuu pahalta nyt, voi olla hetken päästä parasta mitä on sinulle tapahtuntu. Tärkeintä tässä tiessä on nauttia matkasta, eli elää hetkessä a uskoa omaan tekemiseen. Mikä on sinun uralla yllättävin käänne, joka on tullut eteen?

Minun urallani se varmasti ollut mahdollisuus ottaa Studentworkin Tampereen toimiston aluejohtajuus vastuulle. Olin noin 26 vuotias vuonna 2008, kun tehtävää tarjottiin minulle. Silloinen aluevetäjä muutti Helsinkiin ja sitä kautta mahdollisuus avautui minulle. Sen suurempia miettimättä, totesin, että kiitos luottamuksesta, otan homman vastaan. Enpä siinä vaiheessa tiennyt minkälaista tarinaa siitä lähdettiin kirjoittamaan. Todettakoon, että matkaan mahtui kaikkea mahdollista, mutta en koskaan kadu päätöstäni. Tampereen aluejohtajan vastuut ovat varmasti opettaneet minua kaikkein eniten urallani ja kiitän kaikkia ihmisiä, jotka ovat olleet mukana kirjoittamassa tätä tarinaa. Tämän tehtävän merkityksellisyys ja painoarvo ovat nousseet esille vasta myöhemmin ja nyt sitä kokemusta, jonka on saanut osaa vasta arvostaa kokonaisuudessaan. Loppukaneettina haluan todeta, että sitä ei koskaan tiedä minkälainen pieni juonenkäänne odottaa meitä kulman takana, joten itse ainakin pyrin nauttimaan hetkestö ja arvostamaan kokemaani. 

Tero Hakala
Taustaani voit tutustua tarkemmin tästä.