Hienoja hetkiä Tampere Startup Triben - palvelumuotoilu sprintissä

Business Tampere järjesti kansainvälisen rekrytoinnin palvelukehitykseen tarkoitetun palvelumuotoilu sprintin 19. - 20.8.2017. Minulla oli mahdollisuus olla mukana jakamassa kokemuksia ja näkemyksiä kansaivälisestä rekrytoinnista. Paikalla oli noin 30 eri alan osaajaa. Oli todella hieno tapahtuma, jossa tuli erilaisia näkemyksiä ja mielenkiintoisia kysymyksiä. Oli todella hienoa huomata kuinka innokkaasti ihmiset suhtautuvat rekrytointiin liittyviin elementteihin. 

Esiin nousi oikeastaan melko selkeitä asioita. Työnhaku on myyntityötä, jossa tärkeimpänä elementtinä on oman lisäarvon myynti. Rekrytointi on ostopäätös, johon vaikuttaa tunnetilat. Digitaaliset kanavat, kuten Linkedin voi auttaa työnhaussa, mutta loppujen lopuksi se on hakijan omasta aktiivisuudesta kiinni. 

Development_maker_Tampere_startup_tribe