Development Makerilla autetaan yrittäjiä

achievement-3408115_1920.jpg

Tämäkin yrittäjä on ehtinyt hieman lomailemaan ja nyt palataan takaisin sorvin ääreen. Lomalla tutustuimme perheen kanssa Yyteriin ja verkostoitumista harrastettiin Tammer Festeillä! Kevät ja kesä ovat olleet mielenkiintoista aikaa.

Development Makerilla on ollut mahdollisuus jälleen auttaa monia yrittäjiä digitaalisen markkinoinnin ja näkyvyyden edistämisessä. Olemme saaneet asiakkaiden kanssa olla rakentamassa monta uutta hienoa verkkosivua. Tässä esimerkkinä muutama.

 
Sasi.png

Ilkka Sasille rakennettiin vaalikampanjaa varten uudet sivut. Verkkosivujen muokkaus on muodostunut asiakkaalle itselle helpoksi.

www.ilkkasasi.fi

Sivenius.png

Maanrakennus Siveniuksen sivut uudistettiin kokonaan uudelle alustalle. Päivitimme myös sisältöä, uusia palveluita ja kuvia.

www.sivenius.fi

Luck-Feet.png

Kotitukipalvelu Lucky feet saivat kokonaan uuden verkkosivuston ja logon tukemaan heidän uutta palvelua.

www.kotitukipalvelu-luckyfeet.com

Näitä verkkosivuprojekteja on ollut mahtava toteuttaa asiakkaiden kanssa. Kiitos kaikille yhteistyöstä!

Tutustu muihin asiakasprojekteihin tästä →

 

Syksyn tarjous uusille verkkosivuille

Verkkosivut ovat keskeinen tukikeino yrityksen myyntitoiminnoille. Se on keskiössä kaikelle digitaaliselle näkyvyydelle, mutta se on kuitenkin vain yksi osa kokonaisvaltaista myyntiä. Tästä syystä haluan tarjota kaikille uusille verkkosivutilauksille 15.8.2019 mennessä maksuttoman 2-3 tunnin myynnin sparrauksen, jossa käymme asiakkaan kanssa uusasiakashankintaa läpi. Tämä sparraus voidaan toteuttaa joko puhelimessa tai Tampereella kasvotusten. Voimme tarkistella parhaita toimintatapoja ja selkeimpiä haasteita uusasiakashankinnassa. Minulla on noin 15 vuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta.

Osaamiseeni ja taustaani voit tutustua tästä →