Development Makerilla vauhti kiihtyy ja sivuja julkaistaan

Development Makerin liiketoiminta kiihtyy talvea kohti mennessä ja tämä näkyy monien uusien projektien muodossa. Jokainen asiakkuus on todella arvokas ja omassa suhteessaan täysin erilainen. Tässä työssä oppiikin juuri tästä erilaisuudesta eri toimialojen ja tilanteiden suhteen. On uusia nuoria yrittäjiä ja pitkät perinteet omaavia toimijoita. Heillä kaikilla on omat tarpeet ja lähestyminen omiin markkinoihin. Kaikkia Development Makerin asiakkaita yhdistää halu kehittää omaa liiketoimintaansa ja tällaisten asiakkaiden kanssa on aina parasta tehdä yhteistyötä.

Development Makerilla on ilo esitellä kaksi uutta julkaistua sivustoa: VMS Racing Oy ja TalousNero! Kiitos molemmille kumppaneille yhteistyöstä!

Talousnero.png

TalousNeRo toteuttaa monipuolisia taloushallinnon koulutus- ja asiantuntija- palveluita. Heidän ote koulutuksiin on hyvin käytännönläheinen. Toteutimme heille kokonaan uudet sivut.

www.talousnero.com

Vms_sivu.png

VMS Racing Oy on arvostettu Volvojen huoltoon ja korjauksiin erikoistunut huoltoliike Pirkanmaalla. Yrityksellä on yli 20 vuotta kokemusta Volvoista. Päivitimme heidän sivut vastaamaan moderneja vaatimuksia.

www.vmsracing.com

 

Tutustu tästä kaikkiin Development Makerin asiakkaisiin.
Jos teidän yritys haluaa kehittää myyntiä, digitaalista markkinointia tai verkkosivuja, ottakaa toki yhteyttä.

Mukavaa syksyä toivottaa,
Tero Hakala
Development Maker