Vuoden viimeiset projektit ja uudet ratkaisut

Development Makerin syksy on ollut kiireinen ja mielenkiintoinen. Jälleen on päästy toteuttamaan mahtavia projekteja ja uusia verkkosivuja.

Kaikki uudet projektit löydät Asiakkaamme -sivuilta! Kiitos Puristeputkari Oy, Tampereen Maansiirto, Jalkahoito Lucky Feet ja Tampereen Viiniklubi ry.

Erityisen mielenkiintoinen tapahtuma tänä syksynä oli Nordic Business Forum. Siellä kuultiin monia hienoja huippunimiä. Tämän vuoden NBF:ssä sain inspiraation myös Rapid Bränding palveluun. Vuoden 2019 Speaker Contest voittaja Anssi Rantanen puhui todella innostavasti innovoinnista ja fail fast menttaliteetista. Hänen filosofiansa mukaan nykypäivän teknologia mahdollistaa todella nopeat markkinoinnin ja brändin testauksen. Tämän myötä halusin tarjota mahdollisimman matalan kynnyksen ratkaisun brändäykseen yrittäjille.

Kun vuosi 2019 lähenee loppuaan, katseet kääntyvät ensi vuoden suunnitelmiin. Development Makerille nämä tulevat sisältämään entistä isompia ja haastavampia projekteja, syvällisempää yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja aitoa iloa, kun pääsee auttamaan yrittäjiä digitaalisessa markkinoinnissa.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta.

Ps. Development Maker ei sulje toimintaansa tästä eteenpäin jouluksi. Ole siis rohkeasti yhteydessä, jos diginarkkinointi on mielen päällä!